Pxn VD4 Force feedback çalışmıyor

61Melih

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün pxn VD4 elime ulaştı. Gaming Gen TR'den almıştım. Forza Horizon 5'e giriyorum. Direksiyon çalışıyor fakat hiç hissiyat yok. Kaza yapıyorum, direksiyon olduğu gibi duruyor. Drift atıyorum, direksiyon kendini toplamıyor. Bu konularda acemiyim. Gördüğüm kadarıyla advocated hocam çok bilgili, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
@AdvocateD

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün pxn VD4 elime ulaştı. Gaming Gen TR'den almıştım. Forza Horizon 5'e giriyorum. Direksiyon çalışıyor fakat hiç hissiyat yok. Kaza yapıyorum, direksiyon olduğu gibi duruyor. Drift atıyorum, direksiyon kendini toplamıyor. Bu konularda acemiyim. Gördüğüm kadarıyla advocated hocam çok bilgili, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
@AdvocateD
Direksiyon base'e tam oturdu mu? Ayrica guc kablosunu dogru bagladiniz mi?

Merhaba! Yeni direksiyon hayırlı olsun PXN VD4’te hissiyat için Force Feedback ayarlarını açman gerekiyor. Forza Horizon 5’te Settings → Controls → Force Feedback açık mı kontrol et, ayrıca oyun içi yol, çarpışma ve rüzgar kuvvetlerini aktifleştir.

@AdvocateD
Ben bilgiliyim ama Moza'ların da düzgün çalışmadığı ve benim indirmeye bile tenezzül etmediğim Forza Horizon 5'te maalesef yardımcı olamayacağım. Youtube'dan Direct Drive Forza Horizon 5 diye aratın bir şeyler çıkacaktır.

Direksiyon base'e tam oturdu mu? Ayrica guc kablosunu dogru bagladiniz mi?
Onla alakası yok. FH5 gamepadlerde dahi sorun çıkaran bir oyun. İnşallah 6'da böyle saçmalıklar yapmazlar.

PXN Discord'unda aktif bir yayıncı kendisi. Videodaki gibi ayarları deneyin bakalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba! Yeni direksiyon hayırlı olsun pxn VD4'te hissiyat için Force feedback ayarlarını açman gerekiyor. Forza Horizon 5'te settings → controls → Force feedback açık mı kontrol et, ayrıca oyun içi yol, çarpışma ve rüzgar kuvvetlerini aktifleştir.

Dedikleriniz açık ama hala çalışmıyor.

Onla alakası yok. FH5 gamepadlerde dahi sorun çıkaran bir oyun. İnşallah 6'da böyle saçmalıklar yapmazlar.

PXN Discord'unda aktif bir yayıncı kendisi. Videodaki gibi ayarları deneyin bakalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diger oyunlarda bundan kaynaklı olabiliyordu ya ondan dedim. FH5'i bayadır biraktigim icin uzak kaldım.

Dedikleriniz açık ama hala çalışmıyor.
Videoyu izleyin. Bir de PXN SimRacing yazılımından Forza Horizon 5 profiline seçerek girin oyuna.

Yine olmazsa şu videoyu izleyip Forza Emuwheel uygulamasını kurup deneyin.

Videoyu izleyin. Bir de pxn simracing yazılımından Forza Horizon 5 profiline seçerek girin oyuna.

Yine olmazsa şu videoyu izleyip Forza EmuWheel uygulamasını kurup deneyin.

Teşekkür ederim yardımınız için deneyeceğim acaba Forza kaynaklımı direksiyondamı sıkıntı var nasıl anlarım?

Videoyu izleyin. Bir de pxn simracing yazılımından Forza Horizon 5 profiline seçerek girin oyuna.

Yine olmazsa şu videoyu izleyip Forza EmuWheel uygulamasını kurup deneyin.

Hocam düzeldi teşekkür ederim X360CE yüklüydü kaldırdım ve düzeldi teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı