PXN VD6 Alınır mı?

Bütçe
30000

Evet, ben araştırken farkettim Türkiye de direksiyon setlerinin pazarı çok darmış, aslında tüketicide suç yok. Daha düne kadar ben de Logitech ve Thrustmasterdan başka şey bilmiyordum çünkü bu ikisinden hariç ürün görmedim, Mozayı da ara ara forumlarda görüyordum ama pek bakmamıştım. Fanatec, Simagic gibi markalar zaten ulaşılmazmış.

R3 de baktım ama sıfır zaten yok 2. elde de R5 ile aynı fiyata satıyorlardı bende direkt eledim zaten. 2. el pazarı da çok garip bizim ülkemizde, sıfırdan pahalıya satan adamlar var.

Benim tereddütte kalmama sebep olan şey tam da dediğiniz oldu, hem aynı banttan çıkıp hem daha yeni bi mal olması cazip gelmişti, teknolojisi de biraz daha iyiymiş ama 16 ile 24 bit arasında benim farkedebileceğim bi fark olmaz diye düşünüyorum en azından, çok rekabetçi takılmıyorum ama kâğıt üzerinde büyük bi fark gibi gözüktü bana, soğutması da gövde daha büyük olmasından ötürü VD6 daha iyi diye tahmin ediyorum.

Bu arada sizde baya iyi kapmışınız, bi kaç saat önce debriyaj hediyeydi VD6 yanında o bile çok cazipti, eğer sizin aldığınız zamanlar direksiyon bakıyor olsaydım direkt alırdım.

Umarım sıkıntısız kullanırsınız hocam.
R5'te ısınma çok dert değil zaten uzun saatler boyunca full ffb açık süreceğinizi sanmıyorum. 50 60 dereceleri buluyormuş Mozalar ama çok dert değil. Benimki 32 33 dereceyi geçmiyor orası ayrı Birbirine eşdeğer bi ürün aldınız Thrustmaster'dan son anda kurtulduğunuza dua edin

Bi ben kaldım almayan olarak

Sen biraz daha bekle bence G29'lar bile 30K olur o zaman alırsın
30 bin ona baymak yerine derin derin aylarca düşündüm üstüne 30 koysam 55k ila 60k'ya RTX 5080 alırım dedim . Sonra döndüm RX 7900 XT ekran kartım ile bakıştım vazgeçtim. Ardından bende ki heves dedim pxn V10 Pro al geç dedim. Eğer heves değilse 5 6 ay kullan sonra sat pxn VD6 al dedim. Kesin ve yüzde yüz olarak pxn V10Pro alacağım .

Sen biraz daha bekle bence G29'lar bile 30K olur o zaman alırsın
Benim kötü bir huyum var. Bir şey alırken 10000 defa düşünüyorum. Acaba heves mi almasam mı falan. Ama pxn V10 Pro stoklara geldiği gibi alacağım. Beam.Ng ETS 2 falan hali hazırda bekletiyorum

V10 Pro'la anlarsın zaten heves mi değil mi o da kendi bütçesinde güçlü bir arkadaşımız. Ultra gelirse onu alman daha mantıklı olur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…