Pyautogui inmiyor

Ulaş Ezgin

Hectopat
Kodlama ile uğraşan bir insan değilim ama bugün bir iş için Python kullanmam gerekti. Yazacağım kodu kullanabilmek için pyautogui indirmem gerekiyor fakat indiremiyorum. Pip çalışıyor ve diğer Package'leri indirebiliyorum fakat bunu indiremiyorum. Python sürüm ve pip sürüm en güncelleri bu arada.

Sorun fotoğrafı da burada.

Dosya Ekleri

• pip.png
    pip.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 157
Pyautogui kurarken bende aynı hatayı alıyordum. Python kaldırıp, yeniden yüklerden başlangıçtaki tam hatırlamıyorum orada yazanı ama için de "PATH" yazan bir seçenek var. Hem onu hem de alttakini işaretleyin. Sonrasında tekrar yüklemeyi deneyin.

Hocam sorununuzun çözümü için olası çözümlerden biri CMD'yi yönetici olarak başlatmayı deneyebilirsiniz. ya da Pyautogui için gerekli paketleri ayrı ayrı yükleyip en son Pyautoguiyi kurabilirsiniz. Ben öyle uğraşamam zaten iki dakikalık iş derseniz eğer Fare ve klavyenizi otomatikleştirmek için başka modüller mevcut. Pyautogui kullanımınız zorunlu değilse bu iki modülü kullanabilirsiniz. Kullanımları kolaydır pyautoguiyi aratmazlar.

[CODE title="Fare Klavye modülleri"]
pip install keyboard
pip install mouse
[/CODE]

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı