PYBS bursu yatmadı

mehcalk2000

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Normalde bursum hep ayın onundan önce yatardı. LGS'den sonra Haziran'da yattı ancak temmuz'dayız hâlâ yatmadı. Sizde de durum böyle mi?

Belki de ayı yanlış hesaplıyorsunuzdur yani ayın 20'sinde yatıyordur siz 10'unda kontrol edip AA yatmış deyip çekiyorsunuzdur sonra tekrar 20'sinde yatıyordur.

Yok kral hep kontrol ediyordum yattım diye.

Arkadaşlar yeni düzenlemeye birlikte.
PYBS bursları bundan böyle her ayın 25 inde ayda 1(bir) olmak üzere yatırılacaktır.

Son düzenleme:
Bana öyle yattı kardeşim 3 son 3 aydır ama öndan önce öyleydi.
Hocam ortaokul öğrencisi sayıldığınız için öyle yatmış. Bu aydan itibaren liselerin alış zamanına göre alacaksınız ki bu da 15-26 arası genellikle. Ancak MEB 300 liralık bir zam için bu ayın bursunu geciktirdi.

Hocam ortaokul öğrencisi sayıldığınız için öyle yatmış. Bu aydan itibaren liselerin alış zamanına göre alacaksınız ki bu da 15-26 arası genellikle. Ancak MEB 300 liralık bir zam için bu ayın bursunu geciktirdi.
Sizin bursunu yattımı

Sizin bursunu yattımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı