PYBS sınavı zor olur mu?

boshaft9

Hectopat
Arkadaşlar 5 Eylül günü pybs sınavım var. Eğer kazanırsam hayatımda ilk kez düzgün bir bilgisayarım olacak önceki bilgisayarım 2 GB RAM'li 2008 model Dell marka idi 2016 yılında ekran kartı mı ne yandı sonra kullanmadım. Şimdi abim çalışıp MacBook aldı. Üniversitede anca gelirse elimi sürüyorum oyun bile yok bu yüzden çok istiyorum bilgisayarımın olmasını bu sene lise 2'ye geçtim. Yıl ortalamam 93.58 idi günde 1 2 saat çalışıyorum. Sizce kazanabilir miyim falan taktik verin işte lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temelin varsa değil ben hiç çalışmadan 432 alıp kazanmıştım 9.sınıfta.

9.sınıf temelim bayağı iyi bugün 3 saat verimli verimli çalıştım sence bu seneki sınav daha zor olur mu? Eğer olursa çoğu öğrenci çalışmıyor zaten ben onlara göre daha fazla çalışıyorum gibi.

Neden kimse benim konularıma cevap vermiyor? Burada da yalnızım.

Son düzenleme:
Futbol maçı değil bu. Akademik sınavların çoğu benzerdir. Oturup çalışır geçersin. Zamanında girmiştim. Hiç de zor değildi. Çalışmamama ve kötü performansıma rağmen kazanmıştım.

İnternette taban puanla işliyor diyor ama direkt puanla olması saçma bence. Atıyorum en iyi 10 bin kişiye veriliyordur. On bininci kişinin sıralaması da taban puanı diye gezendir. Gerçekten puanlı ise çok daha kolay bir sınav demektir.

Okul ortalaman ya da günde ne kadar çalıştığının önemi yok. Ne kadar bildiğin ve sınavda ne kadarını yapabildiğinin önemi var. Bu bildiğin miktarı nasıl artırdığın sana kalmış.

Teşekkürler sonunda 2. mesajı aldım .

3. de benden gelsin. Ben de girsem yapardım geçen sene ama son tarihi unuttum artık 12. sınıf olduk bu saatten sonra alsak ne olur ki

Dostum ben geçen sene 6. sınıf sınavına girdim. Sınava özel hiç çalışmadım. Yani derslerimde başarılıyım belki onun etkisi vardır amahiç sınav stresine falan girmeden 475 puan aldım.

3. de benden gelsin. Ben de girsem yapardım geçen sene ama son tarihi unuttum artık 12. sınıf olduk bu saatten sonra alsak ne olur ki.

O da doğru :d.
Dostum ben geçen sene 6. sınıf sınavına girdim. Sınava özel hiç çalışmadım. Yani derslerimde başarılıyım belki onun etkisi vardır amahiç sınav stresine falan girmeden 475 puan aldım.

Vallahi içimi rahatlatıyorsunuz umarım bende kazanabilirim.

@boshaft9
Hocam bir şey soracağım sınava girmek için okuldan belge falan alıcazmı yoksa direk kimlik ile mi gidilecek hocalar hiçbir şey söylemedide internettende bulamadım sen aklıma geldin

@boshaft9
Hocam bir şey soracağım sınava girmek için okuldan belge falan alıcazmı yoksa direk kimlik ile mi gidilecek hocalar hiçbir şey söylemedide internettende bulamadım sen aklıma geldin
Benim zamanımda okul belge veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…