Çözüldü PyCharm "0xc000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Peki bir deneyeyim.
Sorunu çözdüm. Güncellemelerden kaynaklı sanırım, önceden yeniden başlatmıştım. Bilgisayarı olmamıştı, şimdi Windows Update güncellemelerini yaptım ve şimdi çalışıyor. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Rapor tamamlanmamış. Hatayı alana kadar capture events'i kapatmayın.

Raporun tam oluştuğunu nerden anlayacağım? Bir süre sonra hep kendini tekrar ettiği için oluştuğunu düşünüyordum da nasıl anlayacağım raporun tamamlandığını?

Bir yerde bir hata yapıyorsunuz demek ki. Tersten gidelim o zaman. System32 ve SysWOW64 klasörlerine hangi DLL'leri attınız?

Hiçbir şey yapmadım sadece geçen gün Witcher çalışmıyor diye yaptığım araştırmalar üzerine d3dx935.dll dosyasını silmiştim sonra da DirectX'i yüklemiştim başka hiçbir şey yapmadım.

Yaptığınızda bir yanlışlık yok aslında. Uygulamayı silip yüklemeyi deneyin.

Peki bir deneyeyim.
Sorunu çözdüm. Güncellemelerden kaynaklı sanırım, önceden yeniden başlatmıştım. Bilgisayarı olmamıştı, şimdi Windows Update güncellemelerini yaptım ve şimdi çalışıyor. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı