XiaoTR Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 İyi akşamlar. Python ile yazılıma başlamak istiyorum. Editör olarak pychram community kullanmak istiyorum ama jetbrians.com'da sadece profosyenel sürümü çıkıyor. Community sürümünü indirmem için yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar. Python ile yazılıma başlamak istiyorum. Editör olarak pychram community kullanmak istiyorum ama jetbrians.com'da sadece profosyenel sürümü çıkıyor. Community sürümünü indirmem için yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Specialized 19 Eylül 2023 Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağı inince community Edition çıkması lazım oradan download kısmı var.
Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağı inince community Edition çıkması lazım oradan download kısmı var.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.329 Çözümler 20 19 Eylül 2023 #2 Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağı inince community Edition çıkması lazım oradan download kısmı var. Artı 1 Eksi Çözüm
Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağı inince community Edition çıkması lazım oradan download kısmı var.
KS KS XiaoTR Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Teşekkürler kral buldum. Artı 0 Eksi