Rdar7 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 PyCharm'dan daha önce run derken bir şey olmuyordu şu an kod istiyor çözümünü bilen var mı?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Project Default (none) yazan yere tıklayıp varsa farklı bir seçenek seçmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Rdar7 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 kaan.w dedi: Project Default (none) yazan yere tıklayıp varsa farklı bir seçenek seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka seçenek gözükmüyor. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Project Default (none) yazan yere tıklayıp varsa farklı bir seçenek seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka seçenek gözükmüyor.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dökümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dökümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.
KS KS Rdar7 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 kaan.w dedi: Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dokümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakıyorum. O yeri nasıl açmış adam bende yok. Son düzenleme: 1 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dokümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakıyorum. O yeri nasıl açmış adam bende yok.
KS KS Rdar7 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 Ben ilk yüklediğimde PyCharm ve Python yüklemiştim PyCharm'dan eklemiştim kodlar çalışıyordu. Click the Python Interpreter selector and choose add New ınterpreter. Diyor ama interpreter diye bir şey yok bende. Artı 0 Eksi
Ben ilk yüklediğimde PyCharm ve Python yüklemiştim PyCharm'dan eklemiştim kodlar çalışıyordu. Click the Python Interpreter selector and choose add New ınterpreter. Diyor ama interpreter diye bir şey yok bende.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 kaan.w dedi: Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dökümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdaki "Add local interpreter" vs. adımları yaptınız mı? Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Configure a Python interpreter | PyCharm www.jetbrains.com Resmi dökümanlarında adım adım nasıl interpreter kuracağınız yazıyor. Anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bu kısımdaki "Add local interpreter" vs. adımları yaptınız mı?
KS KS Rdar7 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #8 kaan.w dedi: Bu kısımdaki "add local interpreter" vs. adımları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi kendiliğinden yine de yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Bu kısımdaki "add local interpreter" vs. adımları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi kendiliğinden yine de yardımınız için teşekkürler.