PyCharm sınırsız güncelleme yapıyor

Drawl Drawl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben orta düzeyde bir programcıyım. Python öğreniyorum, PyCharm güncelleme istedi ben de bir temizlik için sildim ve yeni sürüm olan 2021.2'yi yükledim. Ama şu an yüklemesini yapıyor ve sürekli devam eden bir yükleme yapmaya devam ediyor.

1644262267231.png

Tam olarak ekranın ortasında gördüğünüz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeden sonra size indexleme yapalım ister misiniz diye soruyor. Siz de gidip evet demişsiniz. Onu yapıyor.

Güncellemeleri ise sırayla yapıyor maalesef. Hatırı sayılır süre kullanmayınca tek seferde almak yerine üst üste alıyorsunuz.
Bu arada bende 2021.3.2 güncellemesi var. 2022 31 Ocak tarihinde yayınlanmış.

Son düzenleme:
Guncelleme degil indexleme yapiyor, tek seferlik bir is bu. Aslinda cok uzun surmez, islemci nedir?
Ryzen 3 1200
Güncellemeden sonra size indexleme yapalım ister misiniz diye soruyor. Siz de gidip evet demişsiniz. Onu yapıyor.

Güncellemeleri ise sırayla yapıyor maalesef. Hatırı sayılır süre kullanmayınca tek seferde almak yerine üst üste alıyorsunuz.
Bu arada bende 2021.3.2 güncellemesi var. 2022 31 Ocak tarihinde yayınlanmış.
Yani açık beklersem bir süre sonra biter. Teşekkürler
Merhaba ben orta düzeyde bir programcıyım. Python öğreniyorum, PyCharm güncelleme istedi ben de bir temizlik için sildim ve yeni sürüm olan 2021.2'yi yükledim. Ama şu an yüklemesini yapıyor ve sürekli devam eden bir yükleme yapmaya devam ediyor.

Eki Görüntüle 1298754

Tam olarak ekranın ortasında gördüğünüz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Ne kadar internet kullanıyor? Görev yöneticisinden ekran görüntüsü atar mısınız? Sanırım düşük hızda yapıyor kullanıcı deneyimini engellememek için.
Evet sanırım sorun bu 0 kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı