tnszr Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi PyCharm'ın orijinal sitesinde artık PyCharm community Edition yok. Ya da ben ulaşamıyorum. Bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir şekilde PyCharm Community'i indirmem gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Başlıkta da belirttiğim gibi PyCharm'ın orijinal sitesinde artık PyCharm community Edition yok. Ya da ben ulaşamıyorum. Bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir şekilde PyCharm Community'i indirmem gerekiyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağıda var işte.
Download PyCharm: The Python IDE for data science and web development by JetBrains Download the latest version of PyCharm for Windows, macOS or Linux. www.jetbrains.com Aşağıda var işte.