Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.809 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 8 Nisan 2023 #1 Uzun zaman PyCharm kullanmadım ne olmuş bunun tasarımına böyle? Bir hoş olmuş sanki.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.873 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Nisan 2023 #2 Dubreuil dedi: Uzun zaman PyCharm kullanmadım ne olmuş bunun tasarımına böyle? Bir hoş olmuş sanki. Eki Görüntüle 1731473 Genişletmek için tıkla... Jetbrains olarak değişikliğe gittiler. En son ayarlar kısmında eski versiyona geçebiliyordunuz. Ayrıca VS Code öneririm
Dubreuil dedi: Uzun zaman PyCharm kullanmadım ne olmuş bunun tasarımına böyle? Bir hoş olmuş sanki. Eki Görüntüle 1731473 Genişletmek için tıkla... Jetbrains olarak değişikliğe gittiler. En son ayarlar kısmında eski versiyona geçebiliyordunuz. Ayrıca VS Code öneririm
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.809 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 8 Nisan 2023 #3 bonz dedi: Jetbrains olarak değişikliğe gittiler. En son ayarlar kısmında eski versiyona geçebiliyordunuz. Ayrıca VS Code öneririm Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle güzel. Python için VS Code tercih etmiyorum.
bonz dedi: Jetbrains olarak değişikliğe gittiler. En son ayarlar kısmında eski versiyona geçebiliyordunuz. Ayrıca VS Code öneririm Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle güzel. Python için VS Code tercih etmiyorum.