YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2025 #1 GitHub - YigitTalhaGurbuz123/PgZero-Korsan-Avi-Oyunu: Bu eğlenceli projeyi açmak için python kurulu bir programa "pgzero" modülünü ekleyip kullanabilirsiniz! Bu eğlenceli projeyi açmak için python kurulu bir programa "pgzero" modülünü ekleyip kullanabilirsiniz! - YigitTalhaGurbuz123/PgZero-Korsan-Avi-Oyunu github.com Bu linkeki oyun pgzero projesi. Ben bunu PyInstaller ile .exe'ye çevirdim. Açtığımda CMD açılıp bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
GitHub - YigitTalhaGurbuz123/PgZero-Korsan-Avi-Oyunu: Bu eğlenceli projeyi açmak için python kurulu bir programa "pgzero" modülünü ekleyip kullanabilirsiniz! Bu eğlenceli projeyi açmak için python kurulu bir programa "pgzero" modülünü ekleyip kullanabilirsiniz! - YigitTalhaGurbuz123/PgZero-Korsan-Avi-Oyunu github.com Bu linkeki oyun pgzero projesi. Ben bunu PyInstaller ile .exe'ye çevirdim. Açtığımda CMD açılıp bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
8 801065 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 354 5 Ocak 2025 #2 Hatayı buradan sakın paylaşma. Tüm sırlarını ele vermiş olursun.