DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar; basit bir Python projem var fakat bilgi sahibi değilim, nasıl öğrenebilirim, önerebileceğiniz ücretsiz dersler var mı?
Arkadaşlar; basit bir Python projem var fakat bilgi sahibi değilim, nasıl öğrenebilirim, önerebileceğiniz ücretsiz dersler var mı?
thirteenA Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 91 22 Kasım 2020 #2 BTK'nın sitesinde ücretsiz kapsamlı bir ders var sanırım işini görebilir. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
BTK'nın sitesinde ücretsiz kapsamlı bir ders var sanırım işini görebilir. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 22 Kasım 2020 #3 BilgisayarKavramlari Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Madenciliği konularında eğitim ve güncel gelişmeleri takip amaçlı videolar ya... www.youtube.com
BilgisayarKavramlari Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Madenciliği konularında eğitim ve güncel gelişmeleri takip amaçlı videolar ya... www.youtube.com
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 22 Kasım 2020 #4 Video kaynağı şart değil diyorsanız İstihza'nın Python arşivi çok yararlı bir yazılı kaynak.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 22 Kasım 2020 #5 Eğitim videolarını izlerken bir yandan kendin yaparak öğrenirsin. Kafana bir şey takıldığında da doğru dökümanı okumaya.
Eğitim videolarını izlerken bir yandan kendin yaparak öğrenirsin. Kafana bir şey takıldığında da doğru dökümanı okumaya.
The MAB Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #6 Udemy'de cüzi fiyatlara bitirme sertifikalı eğitimler mevcut.