M makalidap Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 İnternette bir kaç kod buldum ama hiçbiri bende çalışmadı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Haziran 2023 #2 Bkz: GitHub - extremecoders-re/pyinstxtractor: PyInstaller Extractor Unzip yap, exeyi klasöre at ve terminali klasörde aç. Kod:Panoya kopyala python pyinstxtractor.py program.exe
Bkz: GitHub - extremecoders-re/pyinstxtractor: PyInstaller Extractor Unzip yap, exeyi klasöre at ve terminali klasörde aç. Kod:Panoya kopyala python pyinstxtractor.py program.exe
M makalidap Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 Bunu yaptığımda kaynak koddan ziyade bir sürü dosya ile karşılaşıyorum kaynak koda nasıl ulaşırım.
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.861 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 makalidap dedi: Bunu yaptığımda kaynak koddan ziyade bir sürü dosya ile karşılaşıyorum kaynak koda nasıl ulaşırım. Genişletmek için tıkla... O bir sürü dosyanın içerisinde kaynak kod olması lazım, GitHub dokümanında anlatmış. Çıkan dosyaların SS ini atar mısınız
makalidap dedi: Bunu yaptığımda kaynak koddan ziyade bir sürü dosya ile karşılaşıyorum kaynak koda nasıl ulaşırım. Genişletmek için tıkla... O bir sürü dosyanın içerisinde kaynak kod olması lazım, GitHub dokümanında anlatmış. Çıkan dosyaların SS ini atar mısınız
M makalidap Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 Çoğu DLL bir kısmı pyc. a.pycnin içi şifreli