Babapiro24 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Python'da Pyinstaller'i kurmak istedim, kurdum ve sonra yaptığım py dosyasını exe'ye çevirmek istedim ama böyle bir hata aldım. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-11 202258.png 39,6 KB · Görüntüleme: 66
Python'da Pyinstaller'i kurmak istedim, kurdum ve sonra yaptığım py dosyasını exe'ye çevirmek istedim ama böyle bir hata aldım. Ne yapmalıyım?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Şubat 2023 #2 Yönetici olarak çalıştırıp öyle dener misiniz PowerShell'i? Kod:Panoya kopyala pyinstaller --onefile project.py Bu kodu dener misiniz? İlgili Python dosyasını kendi dosya adınız ile değiştirin.
Yönetici olarak çalıştırıp öyle dener misiniz PowerShell'i? Kod:Panoya kopyala pyinstaller --onefile project.py Bu kodu dener misiniz? İlgili Python dosyasını kendi dosya adınız ile değiştirin.
Babapiro24 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 300319 dedi: Yönetici olarak çalıştırıp öyle dener misiniz PowerShell'i? Kod:Panoya kopyala pyinstaller --onefile project.py Bu kodu dener misiniz? İlgili Python dosyasını kendi dosya adınız ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... yok yine olmuyor
300319 dedi: Yönetici olarak çalıştırıp öyle dener misiniz PowerShell'i? Kod:Panoya kopyala pyinstaller --onefile project.py Bu kodu dener misiniz? İlgili Python dosyasını kendi dosya adınız ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... yok yine olmuyor