ayalkin
Hectopat
Pykeymopad nedir?
Pykeymopad tarafımca hazırlanmış olan küçük bir programcıktır. O kadar küçüktür ki 1 MB bile yer kaplamaz. Sadece 6 KB yer kaplıyor. Gamepadinizi fare ve klavye olarak kullanmanız için tasarlanmıştır. Şu anda beta aşamasındadır.Pykeymopad nasıl kullanılır?
Hafif ve kullanımı çok basit. Özel izin gerektirmez. Bilgisayarınızda yalnızca Python ve Pygame modülünün kurulu olması gerekir. Tabii ki bir de gamepadinizin olması gerekiyor.Adım 1: Eğer kurulu değilse bilgisayarınıza Python kurun. Python'u bilgisayarınıza kurarken, özel kurulum seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. Aksi takdirde ikinci adımda sorun yaşayabilirsiniz. Python indirme bağlantısı.
Adım 2: Eğer kurulu değilse, Pygame'i bilgisayarınıza kurun. CMD'yi açın ve
pip install pygame komutunu komut satırına yazın veya bu sayfaya gidebilirsiniz.Adım 3: Gamepadinizi bilgisayara bağlayın ve test.py dosyasını açın. Gamepadinizin çalışıp çalışmadığını test edin. Bastığımız tuşun değeri 0'dan 1'e dönecektir. Örneğin: Bu örnekte, düğmeye 0'a basıldığı için değer 1'i döndürür.
Adım 4: pykeymopad.py dosyasını çalıştırın. Evet 4. adım bu kadar kısa
Varsayılan tuş kombinasyonları nedir?
Not!
- Düğme konumları, kontrol cihazı markasına bağlı olarak değişebilir. Pykeymopad.py dosyasını kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
- Beta aşamasında olduğunu dikkate alın lütfen. Şu an için sadece temel işlevleri yerine getiriyor.
- Test.py dosyasının kodları Pygame'den alınmıştır.
- Her türlü yardıma açığız

Eklenecek özellikler nedir?
- Klavye girişleri
- Sesli yazıcı
- Sesli komut ("Chrome aç", "bilgisayarı kapat" vb. )
- Düğme düzenleri için arayüz eklenecek
Pykeymopad Github linki
Son düzenleyen: Moderatör: