"pykw" Fidye Virüsü için ne yapılmalı?

Subradi

Femtopat
Bilgisayarıma pykw uzantılı bir fidye virüsü bulaştı ve hiçbir belgemi açamıyorum. YIllardır yaptığım çalışmalarım vardı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaktan yardım ile mudale ederim istersen teamwiver ile instagramdan mesaj at buraya nadir girerim umutyumlu35 ekonami üniversitesi yazar

Esed ile tarama yap virüsleri bulup silmeden en iyi diyebilirim. Yada sistem geri yüklemesi yap virüsün bulamadığı zamana gider çözüm yaratabilirsiniz.

Dosyalarınız önemsizmiş demek ki.

Uzaktan yardım ile mudale ederim istersen teamwiver ile instagramdan mesaj at buraya nadir girerim umutyumlu35 ekonami üniversitesi yazar
Size nasıl ulaşabilirm
Bilgisayarımda şu an virüs yok, yeni belgelerime bulaşmıyor ama eski hiçbir belgemi açamıyorum.
Esed ile tarama yap virüsleri bulup silmeden en iyi diyebilirim. Yada sistem geri yüklemesi yap virüsün bulamadığı zamana gider çözüm yaratabilirsiniz.
Bilgisayarımda şu an virüs yok, yeni belgelerime bulaşmıyor ama eski hiçbir belgemi açamıyorum.
MalwareBytes ile tarat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…