SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Başlıkta belirttiğim gibi pynput indirdim ama nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 3,7 KB · Görüntüleme: 72 Screenshot_3.png 5,3 KB · Görüntüleme: 55
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 11 Haziran 2023 #2 pyinput ne? ve ne işe yarıyor? Python programın içerisinden import edeceksin. Dosya yolu bulunamıyorsa (pad'e ekl değil se) tüm dosya yolunu gir. Artı 0 Eksi
pyinput ne? ve ne işe yarıyor? Python programın içerisinden import edeceksin. Dosya yolu bulunamıyorsa (pad'e ekl değil se) tüm dosya yolunu gir.
KS KS SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 296181 dedi: Pyinput ne? Ve ne işe yarıyor? Python programın içerisinden import edeceksin. Dosya yolu bulunamıyorsa (pad'e ekl değil SE) tüm dosya yolunu gir. Genişletmek için tıkla... Python kütüphanesi birkaç kod bu olmadan çalışmıyor o yüzden indirdim. İmport etmek için ne yazmam gerekiyor bulamadım. Artı 0 Eksi
296181 dedi: Pyinput ne? Ve ne işe yarıyor? Python programın içerisinden import edeceksin. Dosya yolu bulunamıyorsa (pad'e ekl değil SE) tüm dosya yolunu gir. Genişletmek için tıkla... Python kütüphanesi birkaç kod bu olmadan çalışmıyor o yüzden indirdim. İmport etmek için ne yazmam gerekiyor bulamadım.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 11 Haziran 2023 #4 SIAxe dedi: Python kütüphanesi birkaç kod bu olmadan çalışmıyor o yüzden indirdim. İmport etmek için ne yazmam gerekiyor bulamadım. Genişletmek için tıkla... pynput Package Documentation — pynput 1.7.6 documentation Hangi kodlar çalışmıyormuş bu olmadan. Bu kütüphanenin amacı giriş cihazlarını görüntülemek. Klavye, fare vb. Artı 0 Eksi
SIAxe dedi: Python kütüphanesi birkaç kod bu olmadan çalışmıyor o yüzden indirdim. İmport etmek için ne yazmam gerekiyor bulamadım. Genişletmek için tıkla... pynput Package Documentation — pynput 1.7.6 documentation Hangi kodlar çalışmıyormuş bu olmadan. Bu kütüphanenin amacı giriş cihazlarını görüntülemek. Klavye, fare vb.