Cheasy60pe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 275 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Bir sebepten ötürü Python 2.7 kullanmam gerekiyor. Bana düzgün bir IDE önerecek var mı? Kodumu sürekli olarak denemem gerekecek.
Bir sebepten ötürü Python 2.7 kullanmam gerekiyor. Bana düzgün bir IDE önerecek var mı? Kodumu sürekli olarak denemem gerekecek.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #2 Cheasy60pe dedi: Bir sebepten ötürü Python 2.7 kullanmam gerekiyor. Bana düzgün bir IDE önerecek var mı? Kodumu sürekli olarak denemem gerekecek. Genişletmek için tıkla... Pycharm ideal hocam. 2.7 de destekliyor. Gereksiz pluginleri kapattiktan sonra çok RAM de harcamiyor.
Cheasy60pe dedi: Bir sebepten ötürü Python 2.7 kullanmam gerekiyor. Bana düzgün bir IDE önerecek var mı? Kodumu sürekli olarak denemem gerekecek. Genişletmek için tıkla... Pycharm ideal hocam. 2.7 de destekliyor. Gereksiz pluginleri kapattiktan sonra çok RAM de harcamiyor.
Cheasy60pe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 275 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 AliEgemen dedi: Pycharm ideal hocam. 2.7 de destekliyor. Gereksiz pluginleri kapattiktan sonra çok RAM de harcamiyor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm mü indireceğim yoksa başka bir sürüm mü?
AliEgemen dedi: Pycharm ideal hocam. 2.7 de destekliyor. Gereksiz pluginleri kapattiktan sonra çok RAM de harcamiyor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm mü indireceğim yoksa başka bir sürüm mü?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 21 Nisan 2024 #4 IDLE Python ile birlikte kurulu geliyor (Windows sürümünde) Görüntü ayarlanabilir. Bir kaç Mod seçeneği var.
IDLE Python ile birlikte kurulu geliyor (Windows sürümünde) Görüntü ayarlanabilir. Bir kaç Mod seçeneği var.