Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #1 Evet başlıkta belli indiremiyorum. Kitabında geçenleri yaptım fakat olmadı. Dosyalar halinde var. Aşağıda fotoğrafını paylaştım. Dosya Ekleri ,python.PNG 82,3 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Evet başlıkta belli indiremiyorum. Kitabında geçenleri yaptım fakat olmadı. Dosyalar halinde var. Aşağıda fotoğrafını paylaştım.
Çözüm 1 1 157134 15 Haziran 2020 Emzik dedi: O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama bazı şeyler yeni sürümde değiştiği için yenisini öğrenmek zorundasınız. Tavsiyem yeni sürümü öğrenmeniz doğrultusunda.
Emzik dedi: O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama bazı şeyler yeni sürümde değiştiği için yenisini öğrenmek zorundasınız. Tavsiyem yeni sürümü öğrenmeniz doğrultusunda.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 1 Çözümler 81 15 Haziran 2020 #2 Python 2 bitti. O kitap yanlis kaynak. Sunsetting Python 2 The official home of the Python Programming Language www.python.org Artı 0 Eksi
Python 2 bitti. O kitap yanlis kaynak. Sunsetting Python 2 The official home of the Python Programming Language www.python.org
KS KS Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #3 bitwise dedi: Python 2 bitti. O kitap yanlis kaynak. Sunsetting Python 2 The official home of the Python Programming Language www.python.org Genişletmek için tıkla... O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Python 2 bitti. O kitap yanlis kaynak. Sunsetting Python 2 The official home of the Python Programming Language www.python.org Genişletmek için tıkla... O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim?
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Haziran 2020 #4 Emzik dedi: O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama bazı şeyler yeni sürümde değiştiği için yenisini öğrenmek zorundasınız. Tavsiyem yeni sürümü öğrenmeniz doğrultusunda. Artı 0 Eksi Çözüm
Emzik dedi: O kitapta anlatılan şeyleri Python 3'de yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama bazı şeyler yeni sürümde değiştiği için yenisini öğrenmek zorundasınız. Tavsiyem yeni sürümü öğrenmeniz doğrultusunda.