Bir sitede üyelerin sıralaması var. Bunların XPath adresinle sadece bir sayı değişiyor ve ben o sayıyı değiştirerek bir sonraki kullanıcıya atlamak ona mesaj göndermek istiyorum amacım bir reklam botu yapmak.
[CODE title="XPath"]html/body/div[1]/div/div[1]/div/aside/nav/div/div/div/div[2]/div[2]/div[2]/a[1]
/html/body/div[1]/div/div[1]/div/aside/nav/div/div/div/div[2]/div[2]/div[2]/a[2]
/html/body/div[1]/div/div[1]/div/aside/nav/div/div/div/div[2]/div[2]/div[2]/a[3][/CODE] Bu şekilde sondaki sayıyı değiştirmem yeterli.
Benim dediğim yöntemler bunlar.
[CODE lang="python" title="Kod"]k=1
cumle=browser.find_element_by_xpath("/html/body/div[1]/div/div[1]/div/aside/nav/div/div/div/div[2]/div[2]/div[2]/a["+k+"]")
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
onek="/html/body/div[1]/div/div[1]/div/aside/nav/div/div/div/div[2]/div[2]/div[2]/a["
sonek="]"
cumle=onek+k+sonek
[/CODE]
Bu sefer de ilk örnek için "TypeError: can only concatenate str (not "int") to str" ikinci örnek için "TypeError: can only concatenate str (not "int") to str" hatalarını veriyor.
İşin içinden çıkamadım gitti. [1] olan yeri sürekli değişecek şekilde ayarlamak istiyorum.