Python, Anaconda ile öğrenilir mi?

Efee11

Decapat
Udemy'den kurs almıştım. Şu an izlemeye başlayacağım. Öncelikle Anaconda iyi midir? Adam kursta Spyder ve Jupyter falan da kullanacağını söyledi, orayı tam anlamadım. Bir de Anaconda'yı Windows'un PATH'ine ekletti, bu PATH nedir ve ben bunu kaldırabilir miyim? Yeni öğrenmeye başladım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenilir, Anaconda Python için içerisinde birçok program barındırıyor, Steam gibi düşünebilirsin, ne ararsan var içerisinde, örneğin Spyder PyCharm Jupyter ve Spyder gibi IDE ve çalışma ortamının dışında pek çok paket de bulunduruyor.

Spyder dediği tam bir IDE iken, Jupyter ise daha basit çalıştırma ortamı gibi düşünebilirsin, daha basit şeylerde Jupyter tüm işlerini görebilirken daha karmaşık projelere geçersen Spyder daha kullanışlı olabilir.

Öğrenme aşamasında bu sorduğun soruların hiçbirine takılma. Takıldıklarını da kendin araştır, alışkanlık gelişsin. Temelleri öğrendikten sonra bunlara kafa yorarsın.

Hocam basiniz agrir ileride. Bence 1 2 gun ayırın dediklerimi öğrenin.

Teşekkürler bir de bir şey sormak istiyorum ben CMD'yi arama kutusundan açınca ve Python yazınca yorumlayıcı açmak yerine Microsoft storea atıyor fakat Anaconda'dan CMD'yi açıp yazınca yorumlayıcı açıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…