4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 17 Kasım 2022 #31 Aynı şeyi söyleyip farklı şeyler gibi tartışıyorsunuz, çekirdek kola alıp kavganızı okuyorum yarım saattir .
Aynı şeyi söyleyip farklı şeyler gibi tartışıyorsunuz, çekirdek kola alıp kavganızı okuyorum yarım saattir .
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 17 Kasım 2022 #32 488815 dedi: Aynı şeyi söyleyip farklı şeyler gibi tartışıyorsunuz, çekirdek kola alıp kavganızı okuyorum yarım saattir . Genişletmek için tıkla... Ben de mesaj yazmayı bırakıp çekirdekle mesaj geçmişini okuyacağım.
488815 dedi: Aynı şeyi söyleyip farklı şeyler gibi tartışıyorsunuz, çekirdek kola alıp kavganızı okuyorum yarım saattir . Genişletmek için tıkla... Ben de mesaj yazmayı bırakıp çekirdekle mesaj geçmişini okuyacağım.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 17 Kasım 2022 #33 Unturned dedi: Ben de mesaj yazmayı bırakıp çekirdekle mesaj geçmişini okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Sizler Temsili ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unturned dedi: Ben de mesaj yazmayı bırakıp çekirdekle mesaj geçmişini okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Sizler Temsili ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et