YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Python öğrenmek istiyorum. Kurdum ancak şimdi ne yapacağım? CMD gibi gözüküyor ve hiç arayüz yok. Böyle nasıl olacak? "Help" yazıyorum bir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Python öğrenmek istiyorum. Kurdum ancak şimdi ne yapacağım? CMD gibi gözüküyor ve hiç arayüz yok. Böyle nasıl olacak? "Help" yazıyorum bir şey olmuyor.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #2 Videodaki program Visual Studio. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 31 Mayıs 2021 #3 Arama kısmına ıdle yazmanız gerekiyor. Bu Python arayüzü değil.
bapbipbop Hectopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 297 Yer Arkandayım Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #4 2. resimde IDE kullanılıyor. Eğer yeniyseniz Thonny'i kullanmanızı öneririm. Thonny, Python IDE for beginners thonny.org Ben başladığımda asistanı bayağı işime yaradı Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
2. resimde IDE kullanılıyor. Eğer yeniyseniz Thonny'i kullanmanızı öneririm. Thonny, Python IDE for beginners thonny.org Ben başladığımda asistanı bayağı işime yaradı
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 IDE programları var, Visual Studio Code'u indirin; o resimdeki o oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 31 Mayıs 2021 #6 Bu farklı bir program. Visual Studio Code - Code Editing. Redefined Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 31 Mayıs 2021 #7 iKayraOnur dedi: Videodaki program Visual Studio. Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code. Bunu indirip kurun: Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows Visual Studio Code is free and available on your favorite platform - Linux, macOS, and Windows. Download Visual Studio Code to experience a redefined code editor, optimized for building and debugging modern web and cloud applications. code.visualstudio.com Ayrıca: Dude, it's Python. Not something else.
iKayraOnur dedi: Videodaki program Visual Studio. Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code. Bunu indirip kurun: Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows Visual Studio Code is free and available on your favorite platform - Linux, macOS, and Windows. Download Visual Studio Code to experience a redefined code editor, optimized for building and debugging modern web and cloud applications. code.visualstudio.com Ayrıca: Dude, it's Python. Not something else.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #8 iKayraOnur dedi: Videodaki program Visual Studio. Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan mı Python yazılıyor?
iKayraOnur dedi: Videodaki program Visual Studio. Genişletmek için tıkla... Visual Studio'dan mı Python yazılıyor?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 31 Mayıs 2021 #9 YamukAdam dedi: Visual Studio'dan mı Python yazılıyor? Genişletmek için tıkla... Attığınız resimdeki Visual Studio Code. Kod yazma amaçlı tasarlanmış.
YamukAdam dedi: Visual Studio'dan mı Python yazılıyor? Genişletmek için tıkla... Attığınız resimdeki Visual Studio Code. Kod yazma amaçlı tasarlanmış.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #10 YamukAdam dedi: Visual Studio'dan mı Python yazılıyor? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code, çoğu kodlama dilinden kodlama yapabilmeniz için var. Python üzerinden yapılıp yapılmadığını bilmiyorum.
YamukAdam dedi: Visual Studio'dan mı Python yazılıyor? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code, çoğu kodlama dilinden kodlama yapabilmeniz için var. Python üzerinden yapılıp yapılmadığını bilmiyorum.