eymen723 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde?
Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Eylül 2022 #2 eymen723 dedi: Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan Python kurslarına bakabilirsin.
eymen723 dedi: Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan Python kurslarına bakabilirsin.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 23 Eylül 2022 #3 eymen723 dedi: Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
eymen723 dedi: Merhaba Python dili öğrenmek istiyorum kodlama ile ilgili hiç tecrübem yok sıfırdan nasıl başlarım ücretsiz bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?