Y yasin yamaklı Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3 7 Haziran 2022 #1 Python dosya işlemlerini öğrenmeye başladım ama hep aynı hatayı alıyorum. Soru yukarıda şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Python dosya işlemlerini öğrenmeye başladım ama hep aynı hatayı alıyorum. Soru yukarıda şimdiden teşekkür ederim.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 Kodların tamamına bakmak gerekiyor, bu şekilde yardım gelmesi zor.
Y yasin yamaklı Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3 7 Haziran 2022 #3 cenkkk dedi: Kodların tamamına bakmak gerekiyor, bu şekilde yardım gelmesi zor. Genişletmek için tıkla... f = open("okubeni.txt","r") print(f.read())
cenkkk dedi: Kodların tamamına bakmak gerekiyor, bu şekilde yardım gelmesi zor. Genişletmek için tıkla... f = open("okubeni.txt","r") print(f.read())
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 yasin yamaklı dedi: f = open("okubeni.txt","r") print(f.read()) Genişletmek için tıkla... Python:Panoya kopyala f = open("okubeni.txt", "r") f.read() Python:Panoya kopyala f = open("okubeni.txt", "r") oku = f.read() print(oku) Düzenleme: Yanlış bilgi.
yasin yamaklı dedi: f = open("okubeni.txt","r") print(f.read()) Genişletmek için tıkla... Python:Panoya kopyala f = open("okubeni.txt", "r") f.read() Python:Panoya kopyala f = open("okubeni.txt", "r") oku = f.read() print(oku) Düzenleme: Yanlış bilgi.
Y yasin yamaklı Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3 7 Haziran 2022 #5 Ben buldum. D biriminde oluşturdum, orada oluyor ama C'de olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 8 Haziran 2022 #6 Oluşturulmayan metin belgesini okumaya çalışıyorsunuz. Sizce ondan olabilir mi?