Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 30 Ocak 2023 #1 Yazıdığım .py uzantılı dosyayı nasıl güvenli bir şekilde .exe haline getirebilirim?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Ocak 2023 #2 Börtü Böcük dedi: Yazıdığım .py uzantılı dosyayı nasıl güvenli bir şekilde .exe haline getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Pyinstaller ile yapabilirsin. Kullanım.
Börtü Böcük dedi: Yazıdığım .py uzantılı dosyayı nasıl güvenli bir şekilde .exe haline getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Pyinstaller ile yapabilirsin. Kullanım.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 30 Ocak 2023 #3 Türkçe bir kaynak bulamadım. How to Easily Convert a Python Script to an Executable File (.exe) Although running a Python script using the terminal or your favorite text editor is straightforward, there are some situations in which you will prefer to hide all the code written in the script… towardsdatascience.com
Türkçe bir kaynak bulamadım. How to Easily Convert a Python Script to an Executable File (.exe) Although running a Python script using the terminal or your favorite text editor is straightforward, there are some situations in which you will prefer to hide all the code written in the script… towardsdatascience.com
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 30 Ocak 2023 #4 PyInstaller ile yapabilirsin.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 30 Ocak 2023 #5 Kod:Panoya kopyala pip install pyinstaller //pyinstaller'i kurdum. pyinstaller main.py //main.py dosyasını exe haline getirdim. C:\ProjectPath\PycharmProjects\pythonProject\dist\main\main.exe //dosyasını çalıştırdım. //Çalıştı. :-) //EXE'i çalıştırırken dist klasörünün altındaki EXE dosyasını çalıştırınız.
Kod:Panoya kopyala pip install pyinstaller //pyinstaller'i kurdum. pyinstaller main.py //main.py dosyasını exe haline getirdim. C:\ProjectPath\PycharmProjects\pythonProject\dist\main\main.exe //dosyasını çalıştırdım. //Çalıştı. :-) //EXE'i çalıştırırken dist klasörünün altındaki EXE dosyasını çalıştırınız.