vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Dostlar Python dosyası indirmem gerekiyor .py uzantılı yani bu dosyadan virüs bulaşır mı ?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.557 Çözümler 121 28 Ocak 2025 #2 İsteyen kötü amaçlı kod yerleştirebilir. Dosyayı VirusTotal'e yükleyebilirsiniz.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.291 Çözümler 120 28 Ocak 2025 #3 Evet bulaşabilir. Ama zaten obfuscate edilmemişse kodu kendin de inceleyebilirsin.
vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Bcansiz74 dedi: İsteyen kötü amaçlı kod yerleştirebilir. Dosyayı VirusTotal'e yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tarattım hiçbir sonuç çıkmadı hocam. Lusadris dedi: Evet bulaşabilir. Ama zaten obfuscate edilmemişse kodu kendin de inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'den baktım hocam görünen bir risk yokmuş daha yeni aklıma geldi VirusTotal'den taratmak
Bcansiz74 dedi: İsteyen kötü amaçlı kod yerleştirebilir. Dosyayı VirusTotal'e yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tarattım hiçbir sonuç çıkmadı hocam. Lusadris dedi: Evet bulaşabilir. Ama zaten obfuscate edilmemişse kodu kendin de inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'den baktım hocam görünen bir risk yokmuş daha yeni aklıma geldi VirusTotal'den taratmak