Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 7 Mayıs 2020 #11 excaliborsomething dedi: hangisi daha iyi notepad veya sublime ?? Genişletmek için tıkla... Bende PyCharm Community Edition'ı öneriyorum.
excaliborsomething dedi: hangisi daha iyi notepad veya sublime ?? Genişletmek için tıkla... Bende PyCharm Community Edition'ı öneriyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 7 Mayıs 2020 #12 excaliborsomething dedi: Hangisi daha iyi Notepad++ veya Sublime Text? Genişletmek için tıkla... Kod editörü olarak en iyisi Visual Studio Code. IDE olarak ise PyCharm ve Visual Studio 2019.
excaliborsomething dedi: Hangisi daha iyi Notepad++ veya Sublime Text? Genişletmek için tıkla... Kod editörü olarak en iyisi Visual Studio Code. IDE olarak ise PyCharm ve Visual Studio 2019.
SirWizzer Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 33 7 Mayıs 2020 #13 excaliborsomething dedi: hangisi daha iyi notepad veya sublime ?? Genişletmek için tıkla... Sublime öneririm.
excaliborsomething dedi: hangisi daha iyi notepad veya sublime ?? Genişletmek için tıkla... Sublime öneririm.
memir61ts Femtopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 9 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #14 Börtü Böcük dedi: Girintileme sorunu. Elseyi İf'in hizasına getir. Örnek: Python:Panoya kopyala for sayi in range(1, 6, 1): cevap = int(input("parola giriniz")) if cevap == 123: print("girdiginiz cevap dogru") else: print("girdiiniz parola yanlis") Genişletmek için tıkla... Kanka aynı hatayı bende yaşadım ve sadece simetri hatasındanmış bu ; den daha beter
Börtü Böcük dedi: Girintileme sorunu. Elseyi İf'in hizasına getir. Örnek: Python:Panoya kopyala for sayi in range(1, 6, 1): cevap = int(input("parola giriniz")) if cevap == 123: print("girdiginiz cevap dogru") else: print("girdiiniz parola yanlis") Genişletmek için tıkla... Kanka aynı hatayı bende yaşadım ve sadece simetri hatasındanmış bu ; den daha beter