Ardakr Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Python öğrenmek istiyorum youtubedenmı başlayayım yoksa Udemy denmı Udemy hesabı buldum onda sıkıntı yok.
Python öğrenmek istiyorum youtubedenmı başlayayım yoksa Udemy denmı Udemy hesabı buldum onda sıkıntı yok.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Ardakr dedi: Python öğrenmek istiyorum youtubedenmı başlayayım yoksa Udemy denmı Udemy hesabı buldum onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan başlayıp Udemy ile pekiştirebilirsiniz. Python'a giriş kanalının serisi gayet anlaşılır ve sade. Klavyem gelince ben de devam edeceğim videolara.
Ardakr dedi: Python öğrenmek istiyorum youtubedenmı başlayayım yoksa Udemy denmı Udemy hesabı buldum onda sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan başlayıp Udemy ile pekiştirebilirsiniz. Python'a giriş kanalının serisi gayet anlaşılır ve sade. Klavyem gelince ben de devam edeceğim videolara.