3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar video çekmiyorum, sanki video çekiyormuşum gibi konuşmak istedim ama hata verdi. Neden verdi? Beyaz yerde hatayı aldım, neden aldım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Arkadaşlar video çekmiyorum, sanki video çekiyormuşum gibi konuşmak istedim ama hata verdi. Neden verdi? Beyaz yerde hatayı aldım, neden aldım?
Çözüm The Anorak 20 Şubat 2021 crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blah'print('foo bar') yazmış oluyorsunuz.
crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blah'print('foo bar') yazmış oluyorsunuz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 20 Şubat 2021 #2 Açılan parantezler kapatılmalı. Sonunda ) olmalı. Artı 1 Eksi
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 20 Şubat 2021 #3 2. Satırda parantezi kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS 3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #4 Jelly Beanci dedi: Açılan parantezler kapatılmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bakın onun altında. Jelly Beanci dedi: Açılan parantezler kapatılmalı. Eki Görüntüle 888283 Sonunda ) olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz deneyemiyorum. Artı 0 Eksi
Jelly Beanci dedi: Açılan parantezler kapatılmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bakın onun altında. Jelly Beanci dedi: Açılan parantezler kapatılmalı. Eki Görüntüle 888283 Sonunda ) olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz deneyemiyorum.
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 20 Şubat 2021 #5 crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... Hocam gösterilen satırı kullanmıyorsanız silin, kullanıyorsanız parantezi kapatın. Artı 0 Eksi
crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... Hocam gösterilen satırı kullanmıyorsanız silin, kullanıyorsanız parantezi kapatın.
KS KS 3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #6 Tom Marvaldo Riddle dedi: Hocam gösterilen satırı kullanmıyorsanız silin, kullanıyorsanız parantezi kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam yani ... olan yer hiç bir işe yaramıyor mu? Artı 0 Eksi
Tom Marvaldo Riddle dedi: Hocam gösterilen satırı kullanmıyorsanız silin, kullanıyorsanız parantezi kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam yani ... olan yer hiç bir işe yaramıyor mu?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 20 Şubat 2021 #7 crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blah'print('foo bar') yazmış oluyorsunuz. Artı 1 Eksi Çözüm
crazy gulu gulu dedi: Hocam iyi bakın onun altında. Genişletmek için tıkla... ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blah'print('foo bar') yazmış oluyorsunuz.
KS KS 3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #8 Jelly Beanci dedi: ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blahprint('foo bar') yazmış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Artı 0 Eksi
Jelly Beanci dedi: ... diyorsa devamını bekliyordur. Siz print('blah blahprint('foo bar') yazmış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmüştür.