S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 4 Şubat 2022 #1 Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı:
Çözüm S S siriius 5 Şubat 2022 Shaw Dickerson dedi: Hayır, link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz konumda get-pip.py olarak kaydedin ve çalıştırın. https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py
Shaw Dickerson dedi: Hayır, link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz konumda get-pip.py olarak kaydedin ve çalıştırın. https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Dosya yok diyor, yada açamıyor hatalı dosya. Sıfırdan bir dosya oluşturur musun? Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Dosya yok diyor, yada açamıyor hatalı dosya. Sıfırdan bir dosya oluşturur musun?
KS KS S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 4 Şubat 2022 #3 zagzirus dedi: Dosya yok diyor, yada açamıyor hatalı dosya. Sıfırdan bir dosya oluşturur musun? Genişletmek için tıkla... Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
zagzirus dedi: Dosya yok diyor, yada açamıyor hatalı dosya. Sıfırdan bir dosya oluşturur musun? Genişletmek için tıkla... Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum.
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #4 Shaw Dickerson dedi: Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... pip pip install komutu ile yüklenmiyor muydu? Sanki burada python dosyasını açmaya çalışıyor gibi. Biraz uzak kaldım ama yanlışsa kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... pip pip install komutu ile yüklenmiyor muydu? Sanki burada python dosyasını açmaya çalışıyor gibi. Biraz uzak kaldım ama yanlışsa kusura bakmayın.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Şubat 2022 #5 Shaw Dickerson dedi: Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesinden pip'in dosyasını kopyaladınız mı? Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Dosya oluşturmalık bir durum yok ki. Pip'i yüklemeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesinden pip'in dosyasını kopyaladınız mı?
KS KS S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Şubat 2022 #6 siriius dedi: Sitesinden pip'in dosyasını kopyaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, link atarsanız sevinirim. zagzirus dedi: pip pip install komutu ile yüklenmiyor muydu? Sanki burada python dosyasını açmaya çalışıyor gibi. Biraz uzak kaldım ama yanlışsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, dosya açmaya çalışmıyorum. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Sitesinden pip'in dosyasını kopyaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, link atarsanız sevinirim. zagzirus dedi: pip pip install komutu ile yüklenmiyor muydu? Sanki burada python dosyasını açmaya çalışıyor gibi. Biraz uzak kaldım ama yanlışsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, dosya açmaya çalışmıyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Şubat 2022 #7 Shaw Dickerson dedi: Hayır, link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz konumda get-pip.py olarak kaydedin ve çalıştırın. https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py Artı 0 Eksi Çözüm
Shaw Dickerson dedi: Hayır, link atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz konumda get-pip.py olarak kaydedin ve çalıştırın. https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 5 Şubat 2022 #8 Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın da dediği gibi bir dosya açmaya çalışıyorsun gibi. Python moduna alıp denedin mi? Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın da dediği gibi bir dosya açmaya çalışıyorsun gibi. Python moduna alıp denedin mi?
KS KS S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 6 Şubat 2022 #9 oguzhansr40 dedi: Diğer arkadaşın da dediği gibi bir dosya açmaya çalışıyorsun gibi. Python moduna alıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... @siriius dediğini yapınca çözüldü. Artı 0 Eksi
oguzhansr40 dedi: Diğer arkadaşın da dediği gibi bir dosya açmaya çalışıyorsun gibi. Python moduna alıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... @siriius dediğini yapınca çözüldü.
DenBay Femtopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #10 Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, Net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Dosya adı ya da dosyanın bulunduğu klasörde Türkçe karakter kullanmayınız. Artı 1 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Merhabalar, Python'da bu hatayı alıyorum, Net'te bu konuda yazılar var ama işime yaramadı. Tam çıktı: Eki Görüntüle 1295327 Genişletmek için tıkla... Dosya adı ya da dosyanın bulunduğu klasörde Türkçe karakter kullanmayınız.