UmutCan01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 174 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #11 Bash:Panoya kopyala pip install pyzbar[scripts] CMD'ye yazmayı deneyebilir misiniz?
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #12 UmutCan01 dedi: Bash:Panoya kopyala pip install pyzbar[scripts] CMD'ye yazmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten oray yazıyorum.
UmutCan01 dedi: Bash:Panoya kopyala pip install pyzbar[scripts] CMD'ye yazmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten oray yazıyorum.
UmutCan01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 174 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #13 fakewarder dedi: Zaten oray yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ kısımdaki köşeli parantezler önemli olabilir, o yüzden bir de böyle deneyin dedim. Bu şekilde bazı ek gereksinimleri indiriyor.
fakewarder dedi: Zaten oray yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ kısımdaki köşeli parantezler önemli olabilir, o yüzden bir de böyle deneyin dedim. Bu şekilde bazı ek gereksinimleri indiriyor.
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #14 UmutCan01 dedi: Sağ kısımdaki köşeli parantezler önemli olabilir, o yüzden bir de böyle deneyin dedim. Bu şekilde bazı ek gereksinimleri indiriyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş olmuyor bu hatayı bilen biri var mı ya. user.cs dedi: Silerken mi yeniden yüklerken mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yüklerken. user.cs dedi: Silerken mi yeniden yüklerken mi hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an bu var. Dosya Ekleri 6.PNG 55,4 KB · Görüntüleme: 43
UmutCan01 dedi: Sağ kısımdaki köşeli parantezler önemli olabilir, o yüzden bir de böyle deneyin dedim. Bu şekilde bazı ek gereksinimleri indiriyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş olmuyor bu hatayı bilen biri var mı ya. user.cs dedi: Silerken mi yeniden yüklerken mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yüklerken. user.cs dedi: Silerken mi yeniden yüklerken mi hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an bu var.
UmutCan01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 174 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #15 https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe linkinden indirip yüklemeyi dener misiniz?
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #16 UmutCan01 dedi: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe linkinden indirip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an. Yine bu. UmutCan01 dedi: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe linkinden indirip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Acaba 2013 sürümünü atabilir misiniz? Dosya Ekleri 7.PNG 55,3 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 10 Aralık 2022
UmutCan01 dedi: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe linkinden indirip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an. Yine bu. UmutCan01 dedi: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe linkinden indirip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Acaba 2013 sürümünü atabilir misiniz?
UmutCan01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 174 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #17 libzbar-64.dll adresinden dosyayı indirip E:\python\Lib\site-packages\pyzbar klasörüne atar mısınız?
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #18 UmutCan01 dedi: libzbar-64.dll adresinden dosyayı indirip E:\python\Lib\site-packages\pyzbar klasörüne atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu oldu bu seferde. Bende Anaconda yok acaba ondan olabilir mi? Dosya Ekleri 8.PNG 55,5 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 10 Aralık 2022
UmutCan01 dedi: libzbar-64.dll adresinden dosyayı indirip E:\python\Lib\site-packages\pyzbar klasörüne atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu oldu bu seferde. Bende Anaconda yok acaba ondan olabilir mi?
UmutCan01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 174 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #19 Açıkçası artık en ufak bir fikrim bile yok Bash:Panoya kopyala pip uninstall pyzbar pip install -U pyzbar Bunu son bir kez daha deneyin, belki vcredist'i indirice dll'leri oluşturur. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Açıkçası artık en ufak bir fikrim bile yok Bash:Panoya kopyala pip uninstall pyzbar pip install -U pyzbar Bunu son bir kez daha deneyin, belki vcredist'i indirice dll'leri oluşturur. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #20 UmutCan01 dedi: Açıkçası artık en ufak bir fikrim bile yok Bash:Panoya kopyala pip uninstall pyzbar. pip install -U pyzbar Bunu son bir kez daha deneyin, belki VCRedist'i indirice DLL'leri oluşturur. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu oluyor bu sefer. Dosya Ekleri 9.PNG 53,8 KB · Görüntüleme: 35
UmutCan01 dedi: Açıkçası artık en ufak bir fikrim bile yok Bash:Panoya kopyala pip uninstall pyzbar. pip install -U pyzbar Bunu son bir kez daha deneyin, belki VCRedist'i indirice DLL'leri oluşturur. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu oluyor bu sefer.