Python gamebot NameError: Name 'wincap' is not defined

seckinsozer

Femtopat
Daha fazla  
<Module>
SS = wincap.get_screenshot()
NameError: Name 'wincap' is not defined *** gibi bir hata alıyorum. Açtığım oyundaki pencere ismini tanımlayamıyor sanırsam Python da her şey tamam ama bu hatanın üzerinde 1 haftadır çalışıp araştırıyorum. Çözümünü bulamadım, yardım edenden Allah razı olsun.
++

Dosya Ekleri

• technopat.png
    99,5 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba wincap.screenshot() olabilir mi doğrusu veya winpcap.screenshot()?

Öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Ama dediğiniz gibi yaptığımdada böyle oluyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 200
wincap tanımlı değil diyor, ne yaptığın hakkında bir fikrin yoksa dosyanın en başına wincap = None satırını ekle.

Python da biraz yeniyimde kendi çabalarımla öğrenmeye çalışıyorum açıkcası, sizin dediğiniz gibi yaptım ama böyle mi demek istemiştiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız222.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 159
Öğrenmeye yanlış yerden başlamışsın, başkasının yazdığı kod üzerinde değişiklik yaparak python öğrenemezsin.

Çalıştırmaya çalıştığın bot bu sanırım; OpenCV-Game-Bot/main.py at main · yazilimfuryasi/OpenCV-Game-Bot

Python:
for i in baslik:
    try:
        wincap
    except:
        continue

İncelemedim ama gördüğüm kadarıyla yukarıda alıntıladığım kod satırını silip wincap = ekranYakala("pencere adı") şeklinde ekleme yapmayı deneyebilirsin. (oyunu da açsan iyi olur)

Evet bot o nereden bildin araştırmadığım kaynak kalmadı kaç haftadır hemen deniyorum.
Dediğini yaptım fakat yine böyle bişeyle karşılaşıyorum
Ben projeyi sağ üstteki play simgesinden çalıştırıyorum bununla ilgili olabilir mi ?

Dosya Ekleri

• technopatt.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleme:
Hiç bilmeyene de bir şey anlatmak yorucu oluyor, 12 - 18. satırlar arasını silip tekrar deneyebilirsin.

kusura bakmayın artık bende sizin gibi olmak isteyenlerden biriyim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ama dediğiniz gibi yaptım tekrar böyle diyor.

Dosya Ekleri

• technopattt.png
    96,3 KB · Görüntüleme: 200
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…