Python Python için Anaconda ne kadar ileri taşır?

redjulien

Decapat
Daha fazla  
Merhaba açık öğretim YBS öğrencisiyim ve veri bilimi derslerinde Anaconda indirin diyor derslerde. Açıkçası pek tatmin etmedi beni anlatımlar Python öğrenmek için Anaconda yeterli midir Sizce yoksa başka bir IDE'ye mi geçeyim? Veri bilim ve oyun geliştirme gibi alanlarda çalışmak istiyorum ileride.

Merhaba açık öğretim YBS öğrencisiyim ve veri bilimi derslerinde Anaconda indirin diyor derslerde. Açıkçası pek tatmin etmedi beni anlatımlar Python öğrenmek için Anaconda yeterli midir sizce yoksa başka bir IDE'ye mi geçeyim? Veri bilim ve oyun geliştirme gibi alanlarda çalışmak istiyorum ileride.

Anaconda veri bilimi için gerekli araçları tümleşik olarak yanında taşıyan bir Python dağıtımı. Yani IDE ile bir alakası yok. Buna göre karar sizindir ama veri bilimi demenize göre öneririm.

Arkadaş veri mühendisliği demiş ve izlediği kursda varmış. Bence kullanması yararlı olucaktır.

conda kesinlikle sart degil Data science icin. Ben ogrencilerin bazi seyleri pip, bazi seyleri conda ile yukleyip corba python ortamlari olusturduklarina cokca sahit oldum. Kursu birebir takip etmesi acisindan faydalidir ama ne yaptigini bilen birisi icin conda sart degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı