Merhaba. Python yazılım dili üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Ücretsiz ulaşabileceğim Python kurslarını veya derslerini biliyorsanız söyler misiniz? Bir de Türkçe olursa tadından yenmez.
Merhaba. Python yazılım dili üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Ücretsiz ulaşabileceğim Python kurslarını veya derslerini biliyorsanız söyler misiniz? Bir de Türkçe olursa tadından yenmez.
BTK Akademi ücretsiz olarak kurs vermekte ama tek kaynak olacağından yetersiz gelecektir bir yerden sonra, istersen Türkçe olarak biraz kavra sonra İngilizceden devam et.
Valla türkçe olarak bilmiyorum ama bir tane Türk içerik üreticisinde görmüştüm bu kanalı. Hint ama İngilizce anlatıyor. Kanalın ismi: Telusko. Muhtemelen duymuş olabilirsiniz ben dediğim gibi bir içerik üreticisinde görmüştüm bu kanalı. Python for Beginners Telusko yazarsan muhtemelen 100 civarı videoluk oynatma listesi vardır. Tavsiye ederim.
BTK Akademi'deki kursları inceleyebilirsin. Kimisi oldukça iyi oluyor. Python kurslarına hiç bakmadığım için bir fikrim yok kaliteleri hakkında. İyi de olabilirler kötü de.