Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar baştan öğrenmek istiyorum da YouTube’dan ya da Udemy’den kurs öneriniz var mı ve bu güzel mi? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com
Arkadaşlar baştan öğrenmek istiyorum da YouTube’dan ya da Udemy’den kurs öneriniz var mı ve bu güzel mi? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com
Doğukan Ürker Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 518 Çözümler 3 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2020 #2 Mustafa Murat Coşkun'u öneririm.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 27 Haziran 2020 #3 Serendipity dedi: Arkadaşlar baştan öğrenmek istiyorum da YouTube’dan ya da Udemy’den kurs öneriniz var mı ve bu güzel mi? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Evet Udemy'deki seçtiğiniz ders en iyilerinden bende şu an o kursta öğrenim görüyorum. Çok başarılı cidden. @Doğukan Ürker dediği gibi Mustafa Murat coşkunu öneririm ve seçtiğiniz Udemy dersini de Mustafa Murat coşkun veriyor.
Serendipity dedi: Arkadaşlar baştan öğrenmek istiyorum da YouTube’dan ya da Udemy’den kurs öneriniz var mı ve bu güzel mi? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Evet Udemy'deki seçtiğiniz ders en iyilerinden bende şu an o kursta öğrenim görüyorum. Çok başarılı cidden. @Doğukan Ürker dediği gibi Mustafa Murat coşkunu öneririm ve seçtiğiniz Udemy dersini de Mustafa Murat coşkun veriyor.
Pokemon Ferhat Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #5 Yazılım Bilimi kanalına bakabilirsin. Bence başarılı.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #6 (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı?
(100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı?
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #7 Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... BTK'ya bak. 5 yıldızlı Python dersi var.
Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... BTK'ya bak. 5 yıldızlı Python dersi var.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 27 Haziran 2020 #8 Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... Önceki attığın.
Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... Önceki attığın.
Pokemon Ferhat Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #9 Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... Bu attığınız ders hakkından pek bir fikrim yok fakat başlığı bana çok abartılı geldi. Dediğim gibi bu ders hakkında hiç bir fikrim yok.
Serendipity dedi: (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C# Sürekli güncel kalan içeriğiyle sıfırdan Python, JAVA, C#, Flutter, Angular,React ve çok daha fazlasını öğrenin. www.udemy.com Sizce bu mu yoksa önceki attığım mı? Genişletmek için tıkla... Bu attığınız ders hakkından pek bir fikrim yok fakat başlığı bana çok abartılı geldi. Dediğim gibi bu ders hakkında hiç bir fikrim yok.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 27 Haziran 2020 #10 Pokemon Ferhat dedi: Bu attığınız ders hakkından pek bir fikrim yok fakat başlığı bana çok abartılı geldi. Dediğim gibi bu ders hakkında hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Pokemon Ferhat dedi: Bu attığınız ders hakkından pek bir fikrim yok fakat başlığı bana çok abartılı geldi. Dediğim gibi bu ders hakkında hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aynen.