- Makaleler
- 5
İçeriğe göz attıysan zaten sıfırdan başlıyor. Veri bilimine geldiği vakit o kısmı dinlemeyebilirsin.İyi de o veri bilimi diyor. Ben sıfırdan başlayacağım.
İçeriğe göz attıysan zaten sıfırdan başlıyor. Veri bilimine geldiği vakit o kısmı dinlemeyebilirsin.İyi de o veri bilimi diyor. Ben sıfırdan başlayacağım.
Peki şu eğitim ne olacak:İçeriğe göz attıysan zaten sıfırdan başlıyor. Veri bilimine geldiği vakit o kısmı dinlemeyebilirsin.
@Sigmund Freud dostum sen bu alıntıladığım mesajdaki arkadaşın yazdığına bakma. Atıl samancıoğlu'nun kursuna başla, kendinde kodları yaza yaza ilerle. Senin için iyi bir başlangıç olacaktır.
Peki şu eğitim ne olacak:
Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...www.btkakademi.gov.tr
Hocam gerçekler acıdır.
Kanka BTK akademiden sıkılınca geri dönyarın bekliyorum geri dönmeni.
DA Forum da birine sordum. Sıfırdan Eğitim ilk dersler sıkıcı imiş ama sonra eğlenceli oluyormuş.Hocam gerçekler acıdır.
Kanka BTK akademiden sıkılınca geri dönyarın bekliyorum geri dönmeni.
Bu arada eğer gerçekten BTK akademiye girmek istiyorsan atıl samancıoğlunu takip et. Gerçekten diğerlerine göre daha başarılı.
Yazılım da güncel ve tam bilgili olmak istiyorsan İngilizce şart. Sen ileride uygulama geliştirirsen iletişim ve teknik destek için de bilmen gerekiyor. İngilizce bilim dili öğrenmek lazım.İyi güzel de İngilizce. İngilizce bilmiyorum .
Hocam şu sınav haftası geçsin zaten İngilizceye asılmayı düşünüyorum.Yazılım da güncel ve tam bilgili olmak istiyorsan İngilizce şart. Sen ileride uygulama geliştirirsen iletişim ve teknik destek için de bilmen gerekiyor. İngilizce bilim dili öğrenmek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.