Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #11 unknown11212 dedi: O interpreter kısmı. Sağ üstten dosya oluşturup yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
unknown11212 dedi: O interpreter kısmı. Sağ üstten dosya oluşturup yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #12 Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1040493 Genişletmek için tıkla... Pardon sol üst demek istedim. File sekmesinden yapabilirsin.
Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1040493 Genişletmek için tıkla... Pardon sol üst demek istedim. File sekmesinden yapabilirsin.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #13 kaydedip açtığımda tekrar böyle oluyor unknown11212 dedi: Pardon sol üst demek istedim. File sekmesinden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
kaydedip açtığımda tekrar böyle oluyor unknown11212 dedi: Pardon sol üst demek istedim. File sekmesinden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 25 Mayıs 2021 #14 Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1040503 kaydedip açtığımda tekrar böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıdaki "Run" butonuna tıklayıp "Run Module" ile devam et. Veya CMD üzerinden: [CODE title="CMD"]cd <Dosyanın bulunduğu dizin> python <Dosya ismi> Örn: cd Desktop python ad.py[/CODE] yapabilirsin.
Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1040503 kaydedip açtığımda tekrar böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıdaki "Run" butonuna tıklayıp "Run Module" ile devam et. Veya CMD üzerinden: [CODE title="CMD"]cd <Dosyanın bulunduğu dizin> python <Dosya ismi> Örn: cd Desktop python ad.py[/CODE] yapabilirsin.
J JorrsNerss Yoctopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 3 27 Eylül 2021 #15 kite yi öneririm kolay kod yazmanıza yarar
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 842 Çözümler 6 27 Eylül 2021 #16 Ben Visual Studio Code kullanıyorum eklentiler ile çok güzel bir ortam oldu hem görünüş hem de yazım bakımından. Bu arada hızlı kod yazmak istiyorsan Kite yerine tabnine öneririm. Aradaki farkı aşağıdaki videodan görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 27 Eylül 2021
Ben Visual Studio Code kullanıyorum eklentiler ile çok güzel bir ortam oldu hem görünüş hem de yazım bakımından. Bu arada hızlı kod yazmak istiyorsan Kite yerine tabnine öneririm. Aradaki farkı aşağıdaki videodan görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et