Dostlar selam, Python için kaynak önerisi istiyorum.
0'dan başlamadım ama 0'dan başlamış gibi temelimi sağlama alıp inceliklere kadar öğrenmek istiyorum. Bunun için kaynak önerileriniz nelerdir?
Kitap istiyorum, belirli bir bütçem yok ama uygun fiyatlı bir şeyler önerir misiniz? Piyasayı bilmediğimden bütçe belirtmedim.
Hocam kusura bakmayın ama biraz ele alınıp okunabilir bir kitap istiyorum. İnternet erişimim yok, telefondan kullanıyorum o da az kaldı bu yüzden kitap isterim. Boş port bekliyoruz.
Kodlab Yayınlarının Programlamaya Yeni Başlayanlar İçin Python Dilini Anlatan Ücretsiz Eğitim Videolu En Güncel Python Öğreniyorum Kitabı İçin Tıklayın!
Kodlab Yayınlarının Programcılar İçin Python Dilini Sıfırdan Anlatan Ücretsiz Uygulama Ve Eğitim Videolu En Güncel Ve İndirimli Python 3 Kitabı İçin Tıklayın!
www.kodlab.com
İsterseniz "Her yönüyle Python" kitabının stoğu bittiği için şu anki son sürüm olan Python 3 için bu kitabı alabilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın ama biraz ele alınıp okunabilir bir kitap istiyorum. İnternet erişimim yok, telefondan kullanıyorum o da az kaldı bu yüzden kitap isterim. Boş port bekliyoruz.