300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #1 Python'da bana önerebileceğiniz kod var mı? Bu işe de yeni başladım öğrenmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #2 Print("merhaba dünya") önerebilirim gayet güzeldir. Python Kod Örnekleri (100+ Örnek) Bir programlama dilini öğrenmenin en iyi yöntemi örnekler üzerinden kodları inceleyerek çalışmaktır. Python dilinde de aynı yöntemleri izleyerek kodlama deneyiminizi arttırabilirsiniz. Bu yazıda si… www.yazilimkodlama.com
Print("merhaba dünya") önerebilirim gayet güzeldir. Python Kod Örnekleri (100+ Örnek) Bir programlama dilini öğrenmenin en iyi yöntemi örnekler üzerinden kodları inceleyerek çalışmaktır. Python dilinde de aynı yöntemleri izleyerek kodlama deneyiminizi arttırabilirsiniz. Bu yazıda si… www.yazilimkodlama.com
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 Örnek proje önerisi mi demek istedin?
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #4 talhamucurlu dedi: Örnek proje önerisi mi demek istedin? Genişletmek için tıkla... Evet.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 Gelişmiş ve arayüzlü hesap makinesi yapmayı deneyebilirsin.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #6 Kolay Projeler: Hesap Makinesi, Zar Simülasyonu, Youtube Video İndirici Orta Projeler: Şifre Yöneticisi, Flappy Bird Klonu, Instagram Botu Zor Projeler: Soru-Cevap Oyunu, Yüz Algılama, E-ticaret Sitesi, Twitter Botu
Kolay Projeler: Hesap Makinesi, Zar Simülasyonu, Youtube Video İndirici Orta Projeler: Şifre Yöneticisi, Flappy Bird Klonu, Instagram Botu Zor Projeler: Soru-Cevap Oyunu, Yüz Algılama, E-ticaret Sitesi, Twitter Botu
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #7 talhamucurlu dedi: Kolay Projeler: Hesap Makinesi, Zar Simülasyonu, Youtube Video İndirici Orta Projeler: Şifre Yöneticisi, Flappy Bird Klonu, Instagram Botu Zor Projeler: Soru-Cevap Oyunu, Yüz Algılama, E-ticaret Sitesi, Twitter Botu Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız oyun var mı hocam?
talhamucurlu dedi: Kolay Projeler: Hesap Makinesi, Zar Simülasyonu, Youtube Video İndirici Orta Projeler: Şifre Yöneticisi, Flappy Bird Klonu, Instagram Botu Zor Projeler: Soru-Cevap Oyunu, Yüz Algılama, E-ticaret Sitesi, Twitter Botu Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız oyun var mı hocam?
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #8 300 dedi: Sizin yaptığınız oyun var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Python ile hiç büyük proje geliştirmedim. Bu örnekler yabancı bir instagram sayfasından.
300 dedi: Sizin yaptığınız oyun var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Python ile hiç büyük proje geliştirmedim. Bu örnekler yabancı bir instagram sayfasından.