GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #1 Dolu dolu önerdiğiniz Python öğrenim kitapları var mıdır? @myswagnotusual @Affansen @User not found @hyalcinarikan @Kerem00
Dolu dolu önerdiğiniz Python öğrenim kitapları var mıdır? @myswagnotusual @Affansen @User not found @hyalcinarikan @Kerem00
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 24 Ağustos 2020 #2 Kitap yok ancak Udemy kursu önerebilirim. Neredeyse her şey anlatılıyor. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020)
Kitap yok ancak Udemy kursu önerebilirim. Neredeyse her şey anlatılıyor. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020)
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #3 Udemy olarak istemiyorum kitap olarak. İnternette 3-5 var ama hangisi daha iyi olur diye.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #4 Kitap bilmiyorum ancak kurs önereyim. Bence en iyi Türkçe kurs: (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Ama hep en iyi kaynak: Python 3.13 documentation The official Python documentation. docs.python.org En iyi Türkçe yazılı kaynak: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
Kitap bilmiyorum ancak kurs önereyim. Bence en iyi Türkçe kurs: (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Ama hep en iyi kaynak: Python 3.13 documentation The official Python documentation. docs.python.org En iyi Türkçe yazılı kaynak: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #5 Python Eğitim Kitabı Python Eğitim Kitabı - DİKEYEKSEN YAYINCILIK - Volkan Taşçı - Python öğrenmek için ihtiyacınız olan tek kitap! Python Eğitim Kitabı öğrenci www.kitapyurdu.com Kodlamaya Yeni Başlayanlar İçin Python Programlama Dili Kodlamaya Yeni Başlayanlar İçin Python Programlama Dili - KARAHAN KİTABEVİ - DERS KİTAPLARI -Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çağatay Baz - Bilişim teknolo www.kitapyurdu.com Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama - UNIKOD - Atıl Samancıoğlu - Kitap dünyanın 170 ülkesinde 250.000’den fazla öğrenciye yazılım ve si www.kitapyurdu.com Hangisi olur?
Python Eğitim Kitabı Python Eğitim Kitabı - DİKEYEKSEN YAYINCILIK - Volkan Taşçı - Python öğrenmek için ihtiyacınız olan tek kitap! Python Eğitim Kitabı öğrenci www.kitapyurdu.com Kodlamaya Yeni Başlayanlar İçin Python Programlama Dili Kodlamaya Yeni Başlayanlar İçin Python Programlama Dili - KARAHAN KİTABEVİ - DERS KİTAPLARI -Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çağatay Baz - Bilişim teknolo www.kitapyurdu.com Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama - UNIKOD - Atıl Samancıoğlu - Kitap dünyanın 170 ülkesinde 250.000’den fazla öğrenciye yazılım ve si www.kitapyurdu.com Hangisi olur?
samedovski Decapat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 366 24 Ağustos 2020 #6 GhosT1 dedi: Udemy olarak istemiyorum kitap olarak. İnternette 3-5 var ama hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... İzleyip, uygulayıp soru sorabileceğin bir platform varken niye kitaptan öğrenmek istiyorsun ki?
GhosT1 dedi: Udemy olarak istemiyorum kitap olarak. İnternette 3-5 var ama hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... İzleyip, uygulayıp soru sorabileceğin bir platform varken niye kitaptan öğrenmek istiyorsun ki?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 24 Ağustos 2020 #7 GhosT1 dedi: Udemy olarak istemiyorum kitap olarak. İnternette 3-5 var ama hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... Python - Mustafa Başer Kitabı ve Fiyatı - Hepsiburada Python - Mustafa Başer kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Python - Mustafa Başer eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı Kitabı ve Fiyatı Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com İkisinden birisini alabilirsiniz.
GhosT1 dedi: Udemy olarak istemiyorum kitap olarak. İnternette 3-5 var ama hangisi daha iyi olur diye. Genişletmek için tıkla... Python - Mustafa Başer Kitabı ve Fiyatı - Hepsiburada Python - Mustafa Başer kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Python - Mustafa Başer eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı Kitabı ve Fiyatı Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Python Eğitim Kitabı - Volkan Taşçı eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com İkisinden birisini alabilirsiniz.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #8 samedovski dedi: İzleyip, uygulayıp soru sorabileceğin bir platform varken niye kitaptan öğrenmek istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Okuduklarım da daha iyi anlıyorum.
samedovski dedi: İzleyip, uygulayıp soru sorabileceğin bir platform varken niye kitaptan öğrenmek istiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Okuduklarım da daha iyi anlıyorum.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 24 Ağustos 2020 #9 Fırat Özgül tarafından hazırlanan Python 3 için Türkçe Kaynak fazlasıyla yeterli olacaktır.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #10 GhosT1 dedi: Okuduklarımda daha iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Python 3.13 documentation The official Python documentation. docs.python.org Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com Hem Türkçe hem İngilizce, alın okuyun. İkisi de gayet iyi. İngilizce daha iyi olur, resmi ve güncel sonuçta.
GhosT1 dedi: Okuduklarımda daha iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Python 3.13 documentation The official Python documentation. docs.python.org Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com Hem Türkçe hem İngilizce, alın okuyun. İkisi de gayet iyi. İngilizce daha iyi olur, resmi ve güncel sonuçta.