selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 8 Ocak 2023 #1 Python için siyah arka planlı, PyCharm gibi sade arayüzlü IDE önerir misiniz? -PyCharm lider fakat kullanmak istemiyorum. -Visual Studio fazla yer kaplıyor. Bunları göz önüne alarak önerileriniz ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Python için siyah arka planlı, PyCharm gibi sade arayüzlü IDE önerir misiniz? -PyCharm lider fakat kullanmak istemiyorum. -Visual Studio fazla yer kaplıyor. Bunları göz önüne alarak önerileriniz ne olur?
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 selimtti dedi: Python için siyah arka planlı, PyCharm gibi sade arayüzlü IDE önerir misiniz? -PyCharm lider fakat kullanmak istemiyorum. -Visual Studio fazla yer kaplıyor. Bunları göz önüne alarak önerileriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Spyder.
selimtti dedi: Python için siyah arka planlı, PyCharm gibi sade arayüzlü IDE önerir misiniz? -PyCharm lider fakat kullanmak istemiyorum. -Visual Studio fazla yer kaplıyor. Bunları göz önüne alarak önerileriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Spyder.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 416 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2023 #3 Atom, Vim, ve ayarlardan görünümünü değiştirebileceğiniz Sublime Text var.