Python için VS Code kullanılır mı?

@Vavien. neden değişip duruyor peki bize her programı tanıtmak için mi ?
Her programı tanıtmak için değil, genelde tekli kodlar yazarken ve yazdığının karşılığının python dilinde ne anlama geldiğini görmek için jupyter notebook kullanılır. Mesela a="technopat" yazıp Pycharmda a yazıp çalıştırırsan hiçbir sonuç almazsın, ama jupyterde Out: 'technopat' sonucunu alırsın. Böyle şeyleri daha pratik göstermek için jupyter kullanıyor, IDE de en temel olduğu için bakmıştır, PyCharm da en çok sevilenlerden zaten; uzun kodlar için onu kullanıyordur.

Spider"li bir şey vardı. Sistemin kötüyse onu kullan
Anaconda Navigatör iyidir ama hafif olduğunu sanmıyorum. Sistemi kötüyse Linux kullansın bence direkt. PyCharm ile arasında fark yoktur diye düşünüyorum sistemi kasma konusunda. PyCharm'ın da Java tabanlı olduğunu düşünürsek.

Ayriyeten VS Code'daki renklendirme eklentileri benim kod yazma isteğimi arttırıyor

RAM ve işlemciden yana sıkıntı var ise PyCharm Visual Studio Code'a göre bu kaynakları daha fazla tüketiyor.
İkisinin de eklenti desteği oldukça fazla. Eklentileri kullanarak renklendirme vs. birbirlerine benzetebiliyorsun.
Ek olarak Jupyter Notebook' bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…