Merhaba, Python dosyamı kodlamak için IDLE uygulamamı açacağım fakat IDLE programına defalarca kez tıkladığım, hatta yönetici olarak çalıştırdığım şekilde bile asla açılmıyor. Hiçbir tepki yok. Yardım eder misiniz?
Merhaba, Python dosyamı kodlamak için IDLE uygulamamı açacağım fakat IDLE programına defalarca kez tıkladığım, hatta yönetici olarak çalıştırdığım şekilde bile asla açılmıyor. Hiçbir tepki yok. Yardım eder misiniz?
Hocam mükemmel bir insansınız bir kurs aldım udemyden adam 50 tane program kurdu bildiğin son kurduğumu silince oldu çok teşekkürler.Uninstall yapıb sonra yeniden indirmeyi dener misin?
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu hepimize (Mümkünse eğer çözüm olan mesajı rapor`u tıklayım çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim)Hocam mükemmel bir insansınız bir kurs aldım udemyden adam 50 tane program kurdu bildiğin son kurduğumu silince oldu çok teşekkürler.
Tamam hocam raporluyorum çözüm olarak.Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu hepimize (Mümkünse eğer çözüm olan mesajı rapor`u tıklayım çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.