Python ile Android'e oyun tasarlama

sametcanaydogdu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle belirteyim henüz öğrenciyim. Ben Android'e bir oyun tasarlamak istiyorum. Çok basit bir oyun olacak mesela Flappy Bird gibi. 2D tasarlayacağım. İnternette aradım fakat pek kaynak bulamadım. Python ile Android'e nasıl oyun kodlarım. Hangi oyun motorunu kullanmalıyım. Unity oyun motorunun popüler olduğunu biliyorum. Fakat python desteklemiyormuş. Javascript ve java neredeyse her oyun motoru tarafından destekleniyor. Fakat java biraz zor gibi geliyor bana. Boo dili varmış. Kolay deniyor. Pek kaynak yok. İngilizcem pek iyi değil yabancı kaynakları çok kullanamayacağım. Bu işlerden anlayan birisi yardımcı olursa iyi olur. Birde oyunun başatan sona nasıl hazırlayacağımı anlatabilecek birisi varsa mutlu olurum.
Not: Python sürümü 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğin dilleri yazar mısın? Python ile herşeyi yaparsın

Bildiğin dilleri yazar mısın? Python ile herşeyi yaparsın
Sadece python biliyorum orta derecede. Kivy diye bir program varmış. Onunla androide tasarlıyabiliyormuşuz. Verimli ve kullanışlı olur mu ? Yoksa pythonı geliştirip javaya mı geçmeliyim ?

java daha iyi olur
java istemezsen c# da olur ama ikiside benzer bence java ögren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…