Python ile bot yazarken giriş yapamıyorum

omerfaruk3413

Hectopat
Selam dostlar.

Python öğrenmeyi öğreniyorum da başıma iki kere aynı sorun geldi.

Simdi bot yazıp bir siteye girmeye çalışıyorum her şey tamam Chrome'u açıyor kullanıcı adı ve sifreyi giriyor 'enter' lıyor. Site açılırken Google data: Linkinde kalıyor.

Githup da denedim ilk aynı sorunu verdi simdi de Instagram'da da aynı problemi yaşıyorum. Bende mi problem var(büyük ihtimal bende xd) yoksa yapmam gereken başka işlemler mi var?

Kaldım burada ilerliyemiyorum daha fazla yardımcı olursanız sevinirim.

Chrome görseldeki gibi kalıyor. Beyaz ekran veriyor?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 76
  • Adsız.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 70
Kodu paylasirsan belki bilenler yardimci olabilir.

Class dışında 2 instance oluşturmuşsun. Daha doğrusu hem class içinde hem dışında instance oluşturmuşsun. Chrome optionsları class içinde declare et. Ayrıca öğrendiğime göre "chrome_options.add_experimental_option("detach", true)" artık Selenium webdriverdan kaldırılmış onun yerine "options.headless = True" kullanman gerekiyor.

options.headless deneyeceğim. Denedim olmadı malesef.
'Class dışında 2 instance oluşturmuşsun' instance oluşturduğumu bilmiyorum. eğitimimde daha doğrusu bu tabir yok. fonksiyon oluşturdum "DEF" onu diyorsan bi kaç örneğe baktım yine aynı sekil fonksiyon oluşturarak yapan tek ben değilim.

ayriyetden "
chrome_options = webdriver.ChromeOptions()
chrome_options.headless("detach", True)
driver = webdriver.Chrome(chrome_options=chrome_options)
"
şu kodu ben ne eğitim videomda nede başka örneklerde görmedim tamamen hata aramam sonucunda bulduğum yol. bunu yapmadan chrom direk kapanıyor close komutu vermesem bile bir tek bu sorunu ben yaşıyorum anlamadım nedenini ama bu şekil çözüm buldum kendimce belki buradan kaynıklı olabilir onuda tam kestiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…