robocop Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Python ile hala Discord bot geliştirilir mi? Geliştirilirse hangi kütüphaneler ile geliştirilir?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 4 Temmuz 2023 #2 Evet geliştirilir. Disnake yada Discord.py işinizi görür. Discord API Library Comparisons Compares Discord libraries and their support of new API features libs.advaith.io
Evet geliştirilir. Disnake yada Discord.py işinizi görür. Discord API Library Comparisons Compares Discord libraries and their support of new API features libs.advaith.io
robocop Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 298784 dedi: Evet geliştirilir. Disnake ya da Discord.py işinizi görür. Discord API Library Comparisons Compares Discord libraries and their support of new API features libs.advaith.io Genişletmek için tıkla... Disnake ilkdefa duydum ama discord.py çalışmıyor.
298784 dedi: Evet geliştirilir. Disnake ya da Discord.py işinizi görür. Discord API Library Comparisons Compares Discord libraries and their support of new API features libs.advaith.io Genişletmek için tıkla... Disnake ilkdefa duydum ama discord.py çalışmıyor.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 4 Temmuz 2023 #4 robocop dedi: Disnake ilkdefa duydum ama discord.py çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Siz çalıştıramıyorsunuzdur hocam. Destek sunucusuna gidip yardım isteyin.
robocop dedi: Disnake ilkdefa duydum ama discord.py çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Siz çalıştıramıyorsunuzdur hocam. Destek sunucusuna gidip yardım isteyin.
robocop Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 298784 dedi: Siz çalıştıramıyorsunuzdur hocam. Destek sunucusuna gidip yardım isteyin. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim
298784 dedi: Siz çalıştıramıyorsunuzdur hocam. Destek sunucusuna gidip yardım isteyin. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim