deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Python ile yapılan Discord bot nasıl aktif edilir?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Aralık 2020 #2 Adımlar şu şekilde: CMD'yi açınız. cd (botunuzun olduğu dizin) python3 (botunuzun ana dosyasının ismi).py Son düzenleme: 5 Aralık 2020
Adımlar şu şekilde: CMD'yi açınız. cd (botunuzun olduğu dizin) python3 (botunuzun ana dosyasının ismi).py
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Zakramoreas dedi: Adımlar şu şekilde: CMD'yi açınız. cd (botunuzun olduğu dizin) python3 (botunuzun ana dosyasının ismi).py Genişletmek için tıkla... "Xfce Uçbirim"'i açtım, cd komutunu yazdım, üçüncü komutu yazınca gelen hata: "bash: python: komut yok" Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Zakramoreas dedi: Adımlar şu şekilde: CMD'yi açınız. cd (botunuzun olduğu dizin) python3 (botunuzun ana dosyasının ismi).py Genişletmek için tıkla... "Xfce Uçbirim"'i açtım, cd komutunu yazdım, üçüncü komutu yazınca gelen hata: "bash: python: komut yok"
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Aralık 2020 #4 Linkini bıraktığım yere giriniz. "Downloads" kısmından "Python 3.9.0" butonuna tıklayınız. Welcome to Python.org The official home of the Python Programming Language www.python.org
Linkini bıraktığım yere giriniz. "Downloads" kısmından "Python 3.9.0" butonuna tıklayınız. Welcome to Python.org The official home of the Python Programming Language www.python.org
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 Python zaten yüklü. Python değil Python3 yazmam gerekiyormuş. Düzelttim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Aralık 2020 #6 deszzzu dedi: Python zaten yüklü. Python değil Python3 yazmam gerekiyormuş. Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı?
deszzzu dedi: Python zaten yüklü. Python değil Python3 yazmam gerekiyormuş. Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı?
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #7 Zakramoreas dedi: Çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Bir kodda hata verdi. Ama komutla alakası olduğunu düşünmüyorum. Projenin içindeki kod.
Zakramoreas dedi: Çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Bir kodda hata verdi. Ama komutla alakası olduğunu düşünmüyorum. Projenin içindeki kod.