RaxaSs
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Dual 3060ti + R5 5600 / AOC 240hz 0.5ms + AOC 165hz 1ms
- Meslek
- Ejderha Avcısı
Arkadaşlar merhaba, bir dosya lisanslama uygulaması kodluyorum (Python, PyCharm üzerinden) bunun amacı, uygulamayı paylaştığımız insanlar arayüze, verdiğimiz lisans şifresini girmeden giriş yapamaz, şifre ile giriş yaptığında ise içeriğini indiremez, kopyalayamaz ve aktaramaz olacak. Şu an düşündüğüm lisanslama programı neredeyse bitti sayılır. Tek yapmam gereken şey; asıl paylaşacağımız dosyayı ya da uygulamayı ya da bir oyunla alakalı yazılım, script neyse artık içerisine yüklemek. Şimdi bunu kullandığım programlar ile yapmam mümkün müdür? En önemlisi de bunu nasıl Online yapıp, Online olarak notlar paylaşıp duyurular yazıp bir webtabanı üzerinden güncelleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. (PyQt5 eklentisini kullanıyorum)
Aynı zamanda kullanıcıların verilerinin gizlendiği bir database tarzı bir şey olacak bunları bir VDS, sanal makine tarzı bir şeyden yönetmem mümkün müdür? Web tabanlı olması şart değil, sadece düzenli olarak çalışmasını ve Online olmasını istiyorum.
Aynı zamanda kullanıcıların verilerinin gizlendiği bir database tarzı bir şey olacak bunları bir VDS, sanal makine tarzı bir şeyden yönetmem mümkün müdür? Web tabanlı olması şart değil, sadece düzenli olarak çalışmasını ve Online olmasını istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: